Over ons, de CNC Machine en de mogelijkheden 070 freestechniek
16168
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16168,bridge-core-2.8.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Over ons

CNC portaal frees

Als een van de weinige bedrijven in Den Haag heeft 070-freestechniek de beschikking over een CNC frees machine. De keuze uit materialen is zeer divers en we experimenteren graag met nieuwe materialen.

 

CNC frezen

Met onze portaalfrees kunnen wij alle gewenste vormen, contouren en profileringen frezen en boorpatronen maken. Onze 3 assige machine heeft een werkveld van 4000 x 1220 x 40mm (L x B x H),  groter is in overleg ook mogelijk. Allerlei plaatmaterialen als mdf, multiplex, melamineplaat, vezelplaten en kunstofplaten als Corian, Volkern, Trespa, pvc en acrylplaat, alsmede massief hout wordt door ons gefreesd en geboord. Maar ook kleine projecten zijn welkom, de kleinste frees die we kunnen inklemmen is 1 mm.

Wij hebben al honderden projecten met succes afgerond en hebben kennis en ervaring met de meeste materialen. Dus neem gerust contact op voor uw CNC freestechniek klus.

 

070-freestechniek is onderdeel van Made By Merlin Interieurbouw

BENIEUWD GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?